Pozvánka na Perníkový tref

Na letošní jubilejní 40. turnaj o Perníkový tref 28.9.-30.9. se chystají pořadatelé velmi důkladně. Účast již předběžně přislibilo mnoho dvojic a tak se výroční turnaj bude odehrávat v důstojném prostředí v budově IDEON, vedle plaveckého stadionu, kde se již před několika lety hrál první ročník CZECH Open.

 

Vzhledem ke státnímu svátku 28.9. začne soutěž již v pátek v 930 IMP soutěží dvojic a večer bude pokračovat švýcarskou soutěží týmů, která bude dohrána v neděli dopoledne. Hlavní dvoukolový párový turnaj proběhne v sobotu od 1000. Pro skalní příznivce se v sobotu večer koná ještě od 2000 individuál.

 

Můžete přijet pouze na sobotní párový turnaj, který patří mezi největší a nejlépe obsazené v republice nebo na celý víkend. Ubytování organizuje Milan Šklíba (mskliba@seznam.cz), telefon 731 031 898.

 

Perníkový tref je nejstarší víkendový turnaj v České republice, seznam jeho vítězu je dlouhý jako jeho tradice a obsahuje významná bridžová jména. Jako jeden z prvních u nás se počítal pomocí výpočetní techniky, původně na děrných štítcích, později i optickým snímáním dat.

 

Na 40. Perníkový tref zveme všechny hráče, kteří zde již v průběhu let hráli i ty, kteří zde ještě nebyli a chtějí se zúčastnit jednoho z největších turnajů u nás. A pro ty, kterým nestačí se jen zúčastnit jsou přichystány ceny. 3 000 Kč za první místo v párech nebo v týmech, 2 000 v IMP tunaj a další. Nejúspěšnější hráč dostane pohár a všichni účastníci by si letos měli odvést opravdové perníkové trefy.

Komentáře k tomuto článku