Opravy ligy

Do pátku jsem prověřil všechna data a opravil snad všechny chyby obsluhy i hráčů. Dokumentace na mé stránce by tedy měla být v pořádku, je na ni odkaz i ze sekce Liga na stránce ČBS. Dokumentace u Nuldy je od Adama, za tu neručím. Ve výsledcích na stránce ČBS je ještě chyba v přehození družstev v zápase 3. kola Star-Acol a tomu odpovídající chyba v tabulce.

Ještě pár slov k zadávání výnosů do BM. Některým hráčům se zdá obtěžující, dokonce nějaké stížnosti vedly k tomu, že v poslední sestavě už nebylo požadováno. I kdyby výnosy nebyly součástí žádné výstupní sestavy, jsou důležitou součástí kontroly správnosti zadaných výsledků, automatické i ruční. Postupně ale upravuji i výstupní sestavy tak, aby v nich výnosy byly a zlepšovaly možnosti analýzy rozdání. Najdete je už ve VC Prahy, ale aktuálně i v mé dokumentaci z této ligy. Jsou to soubory ZAPISYxxx.TXT.

Jen musím upozornit, že se jedná o výpisy z databáze, ve kterých nejsou zachyceny pozdější opravy a doplňky, které se dělaly mimo databázi přímo do datových souborů pro výpočet. Něco je tedy špatně a něco chybí. A nejvíc ztracená databáze z první sestavy 3. kola.

Komentáře k tomuto článku

Přeskočit odkazy pro navigaci